For et par dager siden så jeg på Tinas Mat på tv. Der laget Tina Nordström fiskeruller med sopp og salat med poteter og egg, og jeg tenkte at jeg skulle prøve det samme. Det ble veldig godt, og jeg følte meg veldig sunn som spiste fisk til middag ;)
Jeg forandra oppskriften litt... Endret til 2 porsjoner, la til chili (jeg har hvitløk og chili i nesten alt jeg lager) og droppet dressingen siden jeg ikke er så glad i sennep.
300 g rødspette fileter
1/2 liter champignon
1/2 grønn squash
1/2 gul løk
2 hvitløksfedd
1 rød chili
olivenolje
presset sitron
salt og pepper
fiskekrydder (fra Cemo Gourmet i Søgne)
smør til stekning
Salat:
1 kokt egg
6 små kokte poteter
1/2 gul løk
1/2 hode friséesalat
smør og olje til steking
Riv squash på rivjern, og del soppen i biter.
Brun den sammen med squash, og tilsett hakket hvitløk, løk og chili. Salt og pepper.
Legg grønnsakene i bunnen av en ildfastform.
Dryss salt, pepper og fiskekrydder på fisken og press sitronsaft over. Rull hver filèt sammen.
Legg fisken oppå grønnsakene, og drypp over olje.
Settes i ovnen i ca 20 minutter.
Hakk egget og del potetene. Grovhakk løk. Brun poteter og løk i smør og olje. Dryss over salt og pepper. Sett potetene til side og bland ned det hakkede egget.
Fordel salat i 2 dype skåler og legg potetblanding oppå.
Nå skal jeg straks rigge meg til foran tven igjen, denne gangen for å se Tid for Hjem :) Ha en fin kveld!
Takk for oppskriften. Alltid godt å få noen spennede fiskeretter. Syns det kan bli litt kjedelig å ha kokt og stekt fiks hver gang en skal ha fisk. Så denne skal opp på neste måneds menyliste, kanskje jeg bytterut en fiskemiddag i neste uke med den også.
SvarSlettStua de pusset opp i kveld ble flott.
Ha en flott kveld :)
Hm,endelig en spennende oppskrift på fisk....den må jeg prøve...Takk for oppskriften...
SvarSlettNei her var det jammen trivelig !!
SvarSlettOg den oppskriften...mmmmm den skal jeg definitivt prøv !!
Tusen takk for at du delte.
Nam-nam,så deilig ut det der.
SvarSlett