fredag 25. april 2008

Kaffe i sola
Tidligere i dag har det vært grått og trist vær ute. Litt uvant siden det har vært så fint i det siste. Men på ettermiddagen begynte skylaget å sprekke opp, og sola kikka frem igjen.

Så nå har jeg kosa meg på verandaen med en kaffekopp, mens jeg har vandret rundt fra blogg til blogg, og sett på Sky Watch Friday bilder. Det er utrolig mange flotte bilder folk legger ut.

Med rykende varm kaffe, strålende sol, en sommerlig margeritt og en søt duk fått av mormor ønsker jeg alle

en riktig god helg!

5 kommentarer:

 1. Tusen tusen takk for "oppskriften". No skal jeg trene på linker og se om jeg får det til;) Så flink du er! Dette hadde jeg aldri kommet til å fått til uten oppskrift!

  Og så koseligt du har hatt det på verandaen. Nydeligt innlegg! Den duken du har fra din mormor er jo bare såååå fin og koslig.
  Fikk virkelig vårstemning av å titte på bloggen din både i sta og no.

  Solen er oppe på ettermiddagene her for tiden. formidager grå og lums, men så skinner solen i gjennom. No begynner vi å få lysere tider også. Må få noen mørke gardiner for soveromsvinduene no. Natten er snart lys hele tiden. Hi hi, skulle nesten ikke tro at jeg er nordlening;)

  Ha en super kveld og helg:)

  SvarSlett
 2. Kom hit via
  "Maria på øya".

  Skikkelig koslige
  bilder du hadde
  komponert sammen
  her : )

  SvarSlett
 3. Styva tre er ofte gamle. Kvister med blad på blei brukte til dyrefor før i tida. Det var oftast ask som blei brukt. Eindel sånne tre er freda og blir skorne sånn som før i tida for å halde på særpreget.

  SvarSlett
 4. Can't read your words. but the photos are beautiful. Dasies are my favorite flower. thanks for sharing

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...