lørdag 14. juni 2008

God helg!

Nå skal jeg snart avgårde og hente varene jeg har bestilt på Annas Rom. Gleder meg til å se i butikken, for alle som har vært der skryter av den.

Etterpå skal jeg i utdrikningslag til en kollega. Hu vet at det er i dag, men ikke hva vi skal gjøre. Regner med at hu er ganske spent nå. Men jeg tror hu blir fornøyd og at det blir en koselig dag.


Ønsker alle en riktig god helg!

4 kommentarer:

 1. Håper formen er bra i dag.... ;)
  Pakken svarte nok til forventningene, tenker jeg. Har selv bestilt noen varer der, og er fornøyd. Koselig med Anniches overraskelser også.... ;)
  God søndag til deg!
  Klem.

  SvarSlett
 2. God søndag, er formen fin? Håper dere hadde det moro på utdrikningslaget. Jeg skal i et til lørdag som kommer, men jeg får ikke vært med på kvelden - bare på dagen. men det blir moro for det :)
  Hva gjorde dere??? fortell fortell

  SvarSlett
 3. Håper dere hadde det fint i går, og at den kommende bruden var fornøyd.
  Gleder meg til å se hva du kjøpte på Annas rom.
  Håper jeg kan klare å få til en tur dit i løpet av sommeren. Men det er ca 15 mil lenger for oss å kjøre Sørlandet enn over Suleskaret. Så det er sjelden vi kjører der lenger når vi besøker familie på Jæren.
  Ha en flott uke:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...