lørdag 21. juni 2008

Konsert med Sordal

I går kveld var jeg på konsert på Café Generalen i Ravnedalen. En flott akustisk konsert med Stein Roger Sordal.
Vi møtte opp tidlig for å få bra plasser og for å nyte Generalens fantastiske burgere. Og ja, den var minst like god som jeg husket fra i fjor. Og i tillegg fikk vi en minikonsert (les lydsjekk) mens vi spiste.
Det kom mye folk etterhvert, selv om det ikke akkurat var noen sydentemperatur i går. Så kassa med tepper ble fort tømt.
Det var en kjempe bra konsert! Intimt og stemningsfullt. Han har en fantastisk stemme, og masse flotte låter.

"Moving clouds"

5 kommentarer:

 1. Det hørtes kjempekoselig ut, og gosh jeg er sulten nå og burgere hørtes helt herlig ut... men jeg kan vel ikke spise det til frokost?? hahahaha :)
  Gråvær i dag hos meg så da passer det vel best med litt te og slikt.
  Ha en koselig søndag :)

  SvarSlett
 2. Hadde tenkt å høre på sangen, men nå fikk jeg den ikke opp. Får prøve senere en gang. Har ikke hørt om han før.
  Koselig å gå på konsert en gang av og til. Ikke så ofte det er noen her i nærheten jeg kunne tenkt meg å reise på. Men visst det er noe så passer det som regel ikke. Enten jobber en eller så har vi møte i egen menighet. Og når jeg er leder der kan jeg ikke bare skofte for å gå på andre arr.
  Ha ei riktig flott uke :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så masse flotte innlegg siden sist! Konserten hørtes kjempebra ut, har ennå til gode å være på konsert i Ravnedalen, men vi tar turen av og til for å spise en Generalens Spesial... Og den er virkelig byens beste burger, ingen over, ingen ved siden!
  Masse flott fra Annas Rom også, Anniche er jo kjempeskjønn:-)
  Tror også vi har like gardiner på stua, mine ble kjøpt sist de hadde salg på gardiner, og jeg er fortsatt veldig fornøyd (men de er litt 'elektriske', men det går vel kanskje vekk med tøymykner når jeg vasker de?)
  Ha en strålende søndag i bøttende regn! Klem B:-)

  SvarSlett
 4. Og da var jeg mest sannsynlig på konsert med Madcon...Ikke sååå fornøyd jeg da, men når barna er fornøyd er mor fornøyd;)

  SvarSlett
 5. Og da var jeg mest sannsynlig på konsert med Madcon...Ikke sååå fornøyd jeg da, men når barna er fornøyd er mor fornøyd;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...