lørdag 12. juni 2010

Mye fint, men litt skuffet

På tirsdag var jeg på føråpningen av Home and Cottages nye butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand. Jeg syns det var koselig at de ønsket å invitere oss bloggere til åpningen og gledet meg til å se butikken. Jeg syns Home and Cottage har mye fint og har aldri vært i noen av butikkene deres, så var spent på å se hvordan det var der. Jeg inviterte med meg en venninne, slik de fleste av de ca 30 bloggerene som var der hadde gjort, i tillegg var familie, venner, ansatte og ledelse i H&C kommet. Vi fikk en hyggelig velkomst med noe sprudlende i glasset, deilig frukt og sjokolade. Jeg syns de hadde innmari mye fint der, så kommer helt sikkert tilbake. Denne kvelden kjøpte jeg ikke så mye, men flotte Fiona stettglass fra InHouse Collection og deilig Green Spiced Chai te fra Pukka ble med meg hjem. Jeg er glad for at vi har fått Home&Cottage til Sørlandet :)


Men så til hvorfor jeg er skuffet. Mange av dere har sikkert lest innlegget til Kari, Ris og ros til Home and Cottage åpningen, og jeg må bare si meg helt enig i det hun skriver. Jeg syns det var flott at H&C ville vise sin takknemlighet for all den gratis reklamen de får av oss bloggere, ved å invitere oss på føråpning, men gjorde de egentlig det? Ja, vi fikk ta en titt, og handle viss vi ville, i den nye fine butikken og vi fikk litt servering. Men ekstratilbudene, varer til 50%, de var ikke for oss, de gjaldt ikke før åpningsdagen. Skuffende! Forstår at dere var redd for å ikke ha nok varer på åpningen, men hva med å hatt noen andre eksklusive tilbud for oss bloggere? Hva med å gitt oss en liten gave som takk? Så hva var egentlig fordelen med å bli invitert på føråpningen? Vet ikke jeg, kunne like gjerne gått innom en annen dag... Og det gjør jeg helt sikkert :)

9 kommentarer:

 1. Tusen takk for støtten, og jeg synes det er godt å høre at det ikke bare var meg som reagerte..
  Men nå har de forhåpentlig lært og setter mer pris på bloggerne ved neste føråpning ;)
  Jeg kommer og til å handle der, og det jeg skrev om at jeg ble at jeg kom til å bli svartelistet, var ren ironi. Tror det er noen som har misfortsått dette ;)

  Ha en fin dag stine :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. hei.
  ja dette virker så rart,trodde jo bloggere var VIP siden de inviterte dem dagen før åpning,
  men dette er deres første franchise butikk,så da er det jo egentlig en annen som eier butikken etter som jeg har forstått,
  ja ikke vet jeg,men veldig dårlig gjort for dere som møtte frem der.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. hei! jeg var der også,og har tidligere vært på andre før åpeninger.da har man fått en liten ting gratis,event en ting til halve prisen og litt sånn.flott butikk og flotte frukt fat,men eller som du sier-man kunne reist en annen dag!
  Liker bloggen din så godt forresten!
  klem karin

  SvarSlett
 4. Jeg kan forstå hva du mener. Det er mye bra publisitet i oss bloggere, og vi gir mye gratisreklame. Jeg ble også hoppende glad da jeg hørte at H&C skulle åpne butikk her på sørlandet. Men jeg har ikke vært der enda, så jeg må ta meg en tur og kikke. Lommeboken min er sikkert ikke så velvillig med et titt er gratis.

  Tusen takk for bursdaghilsen forresten. Klem Minmill

  SvarSlett
 5. Takk for at du tok deg turen til vår føråpning og det er hyggelig å høre at du er glad for å ha fått oss til Sørlandet. Det er synd å høre at du ble skuffet og som jeg skrev i kommentaren på innlegget til Kari, så er dette naturligvis noe vi noterer oss og vil ta med i vurderingen når vi avgjør om vi vil arrangere noe slikt igjen og på hvilken måte.

  Uansett; Vi satt stor pris på at du tok deg tiden til å komme og feire åpningen av vår butikk! Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 6. Skjønner du er skuffet, trenger jo ikke være store greiene i det hele tatt, men når man blir INVITERT på FØRÅPNING, så er det nå litt sært at ingen tilbud eller noe gjelder.

  Hva med noen prosent avslag på hele kjøpet, 10-15%, det utgjør litt det også...

  Synes det du handlet var fint iallefall :)

  Har ikke vært på H&C enda jeg, men hører de skal åpne/har åpnet i nabobyen, så blir kanskje en tur innom etterhvert.

  Om man finner noe som faller i smak, både hos meg selv og lommeboka, gjenstår jo å se ;)

  Klem Linnie =)

  SvarSlett
 7. Kom over bloggen din nå i kveld, og det var en hyggelig overraskelse!!! Du har fått en ny følger!

  SvarSlett
 8. Så deilig at de har fått Home & Cottage på Sørlandssenteret. Må definitivt ta turen innom nesta gang jeg er i Kristiansand. Skjønner godt hva du mener med 'kritikken din', selv om jeg ikke var der selv.
  Ta gjerne turen inn til meg, og bli med på min giveaway! ☺

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...