mandag 11. mai 2009

Klar for piknik og drømmer om Provence

Eller jeg har iallefall kjøpt meg piknikteppe. Teppet har plast på baksiden så det ikke blir fuktig viss det er litt vått på bakken.

Piknikteppe

 

Og så var jeg innom på Kid Interiør for å kjøpe putene på bildet under. Så de i den siste katalog de sendte ut. Fire jenter har satt sammen varer i hver sin stil. Flott inspirasjon. Alle de fire interiørstilene er fine, men jeg falt mest for Drømmen om Provence og Late dager.

Dette skriver de om stilene:
Drømmen om Provence - Evige og klassiske Shabby Chic, en ekte fransk countrystil. Shabby Chic er nå kommet for å bli, den har overlevd mange sesonger og varianter, men den lever videre med sine duse farger, sitt slitte preg og romantiske blomster. dette er bonderomantikk på fransk.
Late dager – Solen står høyt på himmelen; øyeblikkene teller og livet leves ute på stranden, i hagen, i båten eller på hytta… Det er lyst og vakkert, det er solfylt – og det smaker og lukter deilig. Det er sommer – la deg inspirere av solbleket og gult, og nyt øyeblikket – UTE!


Jeg lette og lette, men fant ikke putene. I kassa fikk jeg beskjed om at varene ikke var kommet inn ennå. Det har de helt sikkert gjort med vilje, så jeg skal ta flere turer innom, og kjøpe med meg litt (som jeg ikke hadde planlagt) hver gang…

 

Blomstrete puter

Foto: Kid


Ja, for det er ikke lett å bare gå ut igjen uten å kjøpe noe, når masse flotte sommervarer skriker i mot deg. Jeg plukket med meg fire brikker, to hvite og to brune, og tre potteskjulere i zink. Og så må jeg tilbake til uka for å se om putene har kommet inn da.

 

Potter i zink

10 kommentarer:

 1. Jeg lette også etter de putene sist jeg var på kid, de var ikke kommet hit heller. Men, jeg fikk jo, som deg, med meg noe annet. :) Fine saker!

  SvarSlett
 2. Så koselig da! Da er det bare å innta en eller annen blomstereng!!! ;O)

  Hilsen L-jo

  SvarSlett
 3. Utrolig mye flott på kid nå!! Har shoppet litt selv..Måtte jo det..hehe..

  SvarSlett
 4. Ja det er mye flott på Kid nå. Er vel egentlig glad jeg ikke har en Kid butikk i mitt nærområde. Må kjøre til nærmeste by. Ikke så langt unna, men er der ikke så ofte.
  Så greit med et slik teppe med plast bakside.
  virkelig lurt.
  Ønsker deg ei flott uke :)

  SvarSlett
 5. Ikkje lett å gå tomhendt ut frå ein butikk med så mykje fint :)

  SvarSlett
 6. Jeg var også innom KID i går... Gud hvor mye fint de hadde inne! Synd at lommeboken ikke var større, fikk bare med meg noen småting. Må tilbake om noen dager tenker jeg :P
  HA en flott dag!

  SvarSlett
 7. Smart disse piknikteppene!
  De har fått inn så mye fint på KID!
  Putene var skjønne!
  Det nytter nesten ikke å gå innom der uten å plukke med seg noe!

  Klem fra lINDA

  SvarSlett
 8. Hei. Så koselig blogg du har:) Fine ting du har funnet til en flott sommer:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 9. Heisann
  Tusen takk for kommentar i bloggen min, det var koselig.

  Terrassen din var blitt veldig fin - det er så mye lunere med tregulv enn betong. Håper du får en strålende vår slik at du kan tilbringe mye tid på terrassen. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 10. Hei.
  Ja de har mye flott på Kid, men nå har jeg hvert tre bomturer uten å få det jeg skulle ha.
  Du vet vel at Kid er konkurs, men skal drives av banken. Vi får vel håpe de fortsetter. Det var i alle tilfelle det jeg fikk vite av en ansatt.
  Veldig koselig her hos deg.
  Ha en fin dag

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...