søndag 24. mai 2009

Mamma mia, - for ei helg!

I helga har jeg vært i Oslo, og vi har hatt deilig sommervær. Ei venninne og jeg dro innover lørdag morgen sammen med to spente unger på 8 og 9 år. Og målet vårt var Mamma Mia på Folketeateret. Men før det hadde vi en lang dag å fylle for to rastløse unger.

Etter å ha satt fra oss bagasjen på hotellet tok vi trikken til Vigelandsparken. Ungene var fasinert av alle statuene og klatret opp på de fleste for å ta bilder.

Etterpå bar det videre til Frognerseteren med T-banen. Der spiste jeg ei fantastisk eplekake med krem mens jeg nøyt den flotte utsikten. Etter noen turer til med T-bane og trikk (begge deler var veldig spennende, og det ble mange turer i løpet av helga..) og middag i byen, var det endelig klart for forestilling.

Og for et show! Dette var kjempe bra!
Og 9-åringen, som har sett filmen mange ganger, utbrøt etter forestillingen: "Dette var mye bedre enn filmen!"

Ja, "Mamma Mia" er en vinner!

Dancing Queen

6 kommentarer:

 1. Ser ut til at dre har hatt en kjempehelg. Kunne gjerne tenkt meg å se "Mamma Mia". Koselig blogg du har.
  Takk for besøk på min blogg!

  SvarSlett
 2. Åååå, så kjekt! En helg i Oslo er ikke dumt. Jeg har også lyst til å se "Mamma Mia", men har ikke kommet så langt foreløpig.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Å så gøy med Mamma Mia!! Kunne jeg godt tenke meg å få med meg ;) Så deilig ut med en tur til Oslo, selv om det ikke er min favorittby.. Ha en fin-fin uke Stine!! :o)

  SvarSlett
 4. Høres ut som dere hadde en flott tur. Lenge siden jeg har vært i Vigelandsparken. Må nok prøve å få med familien på en dagstur i løpet av sommeren å oppleve noen av våre severdigheter i hovudstaden.
  Ønsker deg en flott dag :)

  SvarSlett
 5. Jeg så Mamma Mia på lørdagen på min mellomlanding mellom Budapest og Finnmark. Fantastisk forestilling. Til å bli skikkelig glad av. Anbefales!

  SvarSlett
 6. Tenk..jeg er vel snart den eneste her som ikke har sett Mamma Mia, hverken på teater eller film - ennå! :) Leenge siden jeg var i Vigelandsparken også faktisk! Godt å høre dere hadde pent vær og koste dere! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...