fredag 22. mai 2009

Engler og Demoner

Foto fra filmweb.no

Onsdag var det premiere på den andre Dan Brown-filmen “Engler & Demoner”.
Da jeg så “Da Vinci-koden” ble jeg litt skuffet. Filmen var bra den, men boka var enda bedre. Jeg har ikke lest Engler og demoner, så denne gangen hadde jeg ingen forventninger til handlingen i filmen.

Anmeldelsene av filmen har variert veldig. Dagbladet ga den terningkast 3 og Einar Aarvig mener det er lite spenning, mens VG og Nettavisen gir terningskast 5.

Jeg er mest enig med de to siste, og syns filmen var veldig bra, spennende og underholdende. Det ble aldri kjedelig, og det dukket stadig opp overraskelser og nye vrier.

Så mitt tips for helgen er: Kom dere på kino!

"Robert Langdon (Tom Hanks), hovedperson i Da Vinci-koden og professor i religiøs symbolikk ved Harvard, blir tilkalt til et sveitsisk forskningssenter for å analysere et kryptisk symbol brent inn i brystet på en myrdet fysiker. Det han oppdager, er utenkelig: En dødelig vendetta mot den katolske kirken fra et århundregammelt hemmelig selskap - Illuminati. Vatikanet trues av en kraftig tidsinnstilt bombe. I et desperat forsøk på å stanse eksplosjonen, allierer Langdon seg med den vakre og mystiske forskeren Vittoria Vetra (Ayelet Zurer). Sammen kaster de seg ut i en dramatisk jakt gjennom forseglede gravkamre, farlige katakomber, øde katedraler og det mest hemmelighetsfulle hvelv på jord - det glemte gjemmestedet til Illuminati."

4 kommentarer:

 1. Les boka, så blir du overraska;-)

  Jeg ble nesten litt sint da jeg såg filmen..
  Men, that`s me;-)

  SvarSlett
 2. Etter å ha lest det du skriver, er dette en film som ville falt i smak. Har ikke lest boka.

  Uff, det er SÅ lenge siden jeg har vært på kino. Må reise langt og da blir det heller at jeg kjøper en DVD. Vet at du ikke får samme opplevelsen, men, men...

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Ja denne skal jeg se.
  Gleder meg!

  Nyt helgen!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei, takk for at du kom forbi meg igjen!!
  Håper du har det fint, og koser deg med langhelg.
  Jeg har ikke lest boken heller, men jeg har en stabel som venter meg, så det blir ikke med det første.....så jeg kommer meg nok på kino snart.
  Har du sett "Menn som hater kvinner"...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...