onsdag 2. september 2009

Håndskrevet brev

...det er det ikke ofte jeg finner i postkassen lenger. Men for litt siden fant jeg en rosa konvolutt med håndskreven adresse og stemplede frimerker.

D
et er jo bare så koselig å få et gammeldags brev i posten. Selvfølgelig er det koselig med mail og sms, men ingenting slår dette, noe man kan ta i...

Inne i konvolutten lå et koselig brev fra Marit med bloggen Drömmen om ett hus vid havet..... og armbåndet jeg vant i konkurransen hennes. Det er et kjempe fint magnetarmbånd, laget av hematit.


D
ette skriver hun om hematit:
Intellektets eller sinnets stein. Hjelper oss å komme ned på jorden og sortere tankene våre. Avstressende, beskyttende og styrker problemløsning.
Teknisk kunnskap og problemløsning, matematisk tenkning er kvaliteter som hematitten kan lokke frem. Står også for balanse mellom yin/yang - mannlig/kvinnelig.

5 kommentarer:

 1. Så nydelig det var ..
  Heldige deg :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Gratulerer! :) Så heldig du er, og det har du sikkert fortjent :) Armbåndet er veldig vakkert. Jeg synes det er så interessant med slike stener, og magnetbånd skal jo være bra! :)

  SvarSlett
 3. Det er så artig å finne noe annet enn reklame og regninger i postkassen.
  Så heldig du var som vant dette flotte armbåndet!
  Koselig med et håndskrevet brev også!

  Ha en flott dag!
  Klem til deg.

  SvarSlett
 4. Hallå...
  Så kul att du gillade armbandet det passade ju perfekt!
  Jag önskar att man fick fler vackra brev i posten istället för en massa räkningar.
  Ha en skön helg.
  Kram Marith

  SvarSlett
 5. Hei Stine.
  Gratulere med flott gave.
  Hematitt står også for:
  Maskulin. Handlingskraft og styrke. Utholdenhet og selvkontroll. Positiv mot blødninger og menstruasjonssmerter. Søvnfremmende.

  P.S. Du har også en gave å hente hos meg - du vant trekningen etter beste kjerringråd. Flott om du sender meg adressen din.
  Ha en herlig dag og helg

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...