mandag 12. mai 2008

Perfekt pinse

Vi har vært heldige og hatt en fantastisk pinsehelg, med strålende sol fra blå himmel og over 20 grader. Deilig med en smak av sommer!
(Klikk på bildene for å se stor strørrelse)
Utsikt over Ravnedalen Lochners Løype
Bro


I går tok jeg en tur i Bymarka i Kristiansand, og bestemte meg for å følge Lochners løype inn til Bervannet, en tur på ca 4 km. Det var en tøff start med alle trappene fra Ravnedalen og opp på Ravneheia, men en flott utsikt ventet meg på toppen. Jeg hadde en kjempe fin tur innover, stille og rolig, og møtte kun en enslig jogger.

Utsikt over Kristiansand
Jeg har aldri vært ved Bervannet tidligere, men har lest at det er stille og rolig og har fine badeforhold. Og det stemte. Vannet lå der stille og idyllisk, og glinset i sola.

Jeg hadde tatt med meg badetøy, og skryti av at jeg kanskje skulle bade, så da måtte jeg jo bare komme meg ut i. Det var ikke veldig varmt akkurat, 14 grader kanskje, men jeg fikk dukket meg under og gjennomført årets første bad. Fornøyd med det :-) Og kjempe deilig å strekke seg ut på svaberget etterpå og tørke i sola.

Bervannet Bervannet
Bervannet Lyng

På hjemturen fulgte jeg Bervannstien mot Baneheia, men et eller annet sted rotet jeg meg litt bort. Så da ble jeg gående litt på kryss og tvers i skogen, men endte opp på Ravneheia, og tok trappene ned i Ravnedalen igjen.
Vakre blomster i Ravnedalen

2 kommentarer:

  1. vakkert der sør i KR.sand,- men pass så du ikke roter deg HELT bort... nydelig vår, ja smak av sommer... syrinen og heggen er i full blomst,- de som er juni-planter... klem til deg1 :O)

    SvarSlett
  2. Fine naturbilder fra det blide Sørland.
    Herlig! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...