
I kveld har jeg hatt koselig besøk av noen venner. Vi satt på verandaen og spiste, selv om ikke været har vært det beste i dag. Greit med innglasset veranda, så kan man åpne eller lukke så mye man vil.
Jeg hadde laget kremet pastasalat med kylling og fetaost, og den ble veldig god.

Her har dere oppskriften, viss noen vil prøve den:
200 g pastarør
1,5 dl kesam
1 dl matfløte
1 glass pesto
200 g kyllingkjøtt
100 g bacon i skiver
2 vårløk
1 rød paprika
100 g fetaost
salt/pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og la renne godt av.
Bland sammen kesam og fløte.
Del opp grillet kylling i biter.
Stek bacon og del i biter. Legg det på kjøkkenpapir slik at fettet renner godt av.
Skjær vårløk, paprika og ost i terninger.
Vend kesam og fløteblandingen inn i godt avrent pasta sammen med pesto. Tilsett de andre ingrediensene og vend lett sammen.

Sammen med salaten serverte jeg
foccacia med soltørkede tomater og en dressing av kesam og gresk dressingmiks. Etterpå ble det kaffe og snop i sofakroken.