mandag 6. april 2015

Bypåske er ikke så verst…


Da er påska snart over... Påskepynten ryddes vekk seinere i dag, men annet interiør med glade vårlige farger blir værende. Det er deilig med friske farger i stua, når våren kommer og dagene blir lengre. Påskeliljene på verandaen blir også stående, de har så vidt begynt å blomstre.

Det har vært en flott påske! Jeg har vært litt missunnelig på de som har hatt lange skiturer i fjellet, men bypåske er ikke så verst det heller. Det har blitt late dager i sola med kaffe, interiørblader og noen nye fregner, koselige middager med venner, shoppingtur til Danmark og turer i skog og hei.

I går hadde jeg en fin tur sammen med venner i Bymarka via Ravneheia, med vafffelpause i Ravnedalen. I dag blir det tur på Tveit til Havsyn. Sola skinner, og det ser ut til å bli en ny fin dag.

Nyt dagen!!
Påskeliljer i trekasse

2 kommentarer:

 1. Høres godt ut med bypåske, fridager og flere forskjellige aktiviteter
  sammen med venner.
  Her har det stort sett vært jobbing, og den ene dagen
  med middag sammen med familien.
  Påskeliljene mine står enda uten blomster,
  så de får stå til de får blomstret.
  Ønsker deg ei ritkig god våruke :)

  SvarSlett
 2. Har vært hjemme hel påsken jeg også :) Det er godt det også, En annen gang så er det vi som er på farten. Mannen min har jobbet hver dag - alle disse dagene.
  Flott og koselig å reise ut og bruke de fine plassene som er rundt der man bor og som fint kan gjøres på en dag. Høres ut som du også har hatt fine dager.

  Ønsker deg en fin ny uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...