Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men du må ha god tid til denne oppskriften. Som det meste av gjærbakst blir det best når det får hevet lenge.
Første gang jeg bakte foccacia var i sommer, da jeg hadde noen venner på middag. Det var en stor suksess og jeg har blitt spurt om jeg kan lage det gode brødet mitt flere ganger etterpå. Siste gangen jeg bakte det var til nyttårsaften da vi hadde tapas, og folk småspiste focaccia hele kvelden :)
Og nå tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften med dere.
Deig1 pakke finbakst eller hvetemel (1kg)
1 pakke tørrgjær
2-3 ss sukker eller honning
Salt
Litt chilipulver
Vann (ca 9 dl)
2 never saftige, soltørkede tomater
Oljeblanding2 dl Extra virgin olivenolje
2-3 fedd hvitløk
1 ts timian
1 ts rosmarin
1 ts basilikum
1 ts oregano
Salt, gjerne fra saltkvern
Bland sammen mel, gjær, sukker eller honning, salt og chili, og tilsett vann. (Deigen skal være klissete)
Finhakk tomatene og rør godt inn.
Heves 1 time under tildekking.
Ha olivenoljen i en bolle. Press hvitløk og tilsett krydder i oljen. Rør rundt og la det stå mens deigen hever.
Slå deigen ned og press ut all luft. Deigen er seig og klissete, og det er helt riktig. Dekk en langpanne med bakepapir og fordel deigen utover. Hev et kvarter under tildekking.
Bruk fingrene til å stikke hull i deigen.
Tips: For at ikke deigen skal klistre seg til fingrene, er det lurt å dyppe dem i olje først.
Hev en time til under tildekking.
Slå over oljeblandingen og pass på at hullene fylles opp med olje. Dryss eller kvern salt over deigen.
Stek på 200 grader i 15 minutter til det har fått en gylden skorpe.
La brødet hvile i 15 minutter før servering.
Brødet blir ganske klissete av all oljen, men er fantastisk godt. Halvparten av tomatene kan eventuelt erstattes med oliven, hvis du liker det. Prøv deg frem og finn din favoritt.
Mmm... kos dere!
Å jeg bare ELSKER Foccacia! Jeg er et brødmenneske så jeg lager det så ofte jeg kan..synes det passer så godt om sommeren til grillmat eller scampi :o) Takk for oppskrift! :O)
SvarSlettDen hørtes nydelig ut,så den må jeg notere meg,tusen takk for at du la ut oppskriften med beskrivelse av framgangsmåten.Ha det kos.Klem!
SvarSlettåhhh, fikk vann i munnen min her nå... :) gjett at dette skal bakes når eg kommer hjem fra thailand :)
SvarSlettHei!
SvarSlettSlikt brød har jeg snakket lenge på om lage. Nå må jeg få kommet i gang.
Prøver denne oppskriften en dag. Ser knall ut! Takk!!
Hei,
SvarSlettHer har jeg visst ikke vert før, jeg fant deg hos Kari, og fikk lyst å titte inn.
Ser du har litt oppskrifter innimellom, det liker jeg.
Brødet her skal jeg garantert prøve og lage.
Er det greit at jeg linker deg, så jeg lettere finner deg?
Har prøvd meg fram med flere focaccia oppskrifter, men enda ikke funnet en som er perfekt, nå gleder jeg meg til å forsøke din variant, skal gjøres en av de nærmeste dagene, du skal få referat, tusen takk for oppskrift;)
SvarSlettDen såg virkelig god ut. Må nok prøve denne oppskriften en gang. Bakte brød i går. Men det var vanlig grovbød bakt med speltmel. Går sikkert ann å bake focaccia også med speltmel. tror jeg må prøve det.
SvarSlettØnsker deg en flott dag :)
Bakte brødet i går, og det ble kjempegodt!!! Ble endel høyere enn det du viser,kanskje min langpanne er mindre....skal lage deigen litt mindre neste gang, kommer til å bli min faste focaccia oppskrift dette, nam:)
SvarSlettHa en fin dag!
Åh nå ble jeg sulten!!
SvarSlettdet er kjempe godt! dette skal jeg prøve!
SvarSlettTakk for kommentar inne hos meg :)
SvarSlettNam, nam det så godt ut med foccacia. Har bare laget det et par ganger, men det er bare så godt.
Var en god ide til helgen :)
Ha en fin kveld.
Hilsen fra Agathe
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettBle visst litt tull her av meg (hastverk er lastverk..)
SvarSlettSkulle si at denne oppskriften så god ut. Har en lignende oppskrift, men den er uten krydder. Denne her skal jeg notere og prøve lege en dag! Tusen takk! :) Foccacia er kjempegodt!
Denne oppskrifta ser helt super ut. Skal ha vennelag i morgen med bacalao, og tenkte å prøve ut denne. Tusen takk :)
SvarSlettHei:) Jeg søkte rundt på internett og kom over denne oppskriften. Jeg laget sånn til bursdagen min og nå har jeg fått bestillinger jeg og:) Det er arti, takk for oppskrift:)
SvarSletttestet akkurat ut oppskriften din:) første gang jeg lager foccacia:) den ble kjempe god:)
SvarSlettKjempe koselig at dere liker foccacia min!
SvarSlettLagde foccaciaen din til en pastasalat... Det ble stor suksess:-). Kjærsten holdt på å forspise seg! Tusen takk for super oppskrift.
SvarSlettHei; Jeg skulle bake foccacia i ettermiddag, og trengte en oppskrift. Har laget det før, men ikke vært helt fornøyd.
SvarSlettDette ble kjempe godt!! Tusen takk.
Hilsen Ingunn
Prøve foccacia-oppskrifta di då eg skulle på korgfest på jobben. Var veldig vellukka. Så no brukar eg den igjen til juleselskap med familien i dag. Eg fann sida di tilfeldig på nettet, då eg søkte på foccacia. Kjempegodt foccaciabrød!
SvarSlettnydeleg oppskrift, tusen takk :D
SvarSlettHei!
SvarSlettTusen takk for oppskrift - skal ha nyttårsselskap i morgen, og tenkte jeg skulle lage litt godt brød til koldtbordet. Søkte på focaccia på nettet - og slik fant jeg fram til din oppskrift:-)
Fant link på Laila D. sin FB-profil, og rakk akkurat å lage oljeblandinga slik du anbefaler. Ble nydelig! Takk, og godt nyttår!
SvarSlettmvh Mariann W. Magga
Hei igjen!
SvarSlettMå bare innom for å fortelle at focaccian ble en kjempesuksess - og oppskriften har nå vandret videre til flere av gjestende vi hadde på Nyttårsaften!
Hei - har akkurat bakt focaccian din - den ble helt super - tusen takk - nå kommer snart gjestene - jeg skal bruke den sammen med en spenstig afrikansk gryte med lammekjøtt - litt mix - men helt sikkert bra! mvh Gry
SvarSlettNamme! Denne skal jeg lage i morgen! Glad jeg fant en link til bloggen din altså. ;)
SvarSlettTakk! :) Følg gjerne min blogg også altså. Har ingen jeg...hehe! :D
Laget dette for noen uker siden og det ble super godt. Tenkte å lage det igjen i kveld :)
SvarSlettTakk for deilig oppskrift!
Denne oppskriften har jeg prøvt i forbindelse med sist nyttårsfest og det var bare HELT fantastisk! Jeg skal lage den igjen i morgen for da skal vi ha jentefest. Takk for oppskriften.
SvarSlettMed vennlig Barentshilsen fra Kirkenes
Smakte dette brødet for første gang i helga. Nydelig! Ble så happy da jeg fant denne oppskriften! Takkar og bukkar!
SvarSlettTakk for oppskrift, den skal testes! :))
SvarSlettSå herlig det ser ut:D Holder på å lage etter oppskriften din as we speak! mmm...
SvarSletthvor i ovnen stekes den?? midt i?? gleder meg til å teste oppskriften..
SvarSlettHei anonym!
SvarSlettDu har kanskje allerede laget denne, men ja jeg steker den midt i ovnen.
Tusen takk for super oppskrift! Jeg har laget den to ganger allerede =)
SvarSlettskikkelig snadder oppskrift..akkurat laget brødet.. takk for at du delte oppskriften!!
SvarSlettSitter å venter på at den skal stekes ferdig nå:) Må si jeg ble litt skeptisk når jeg helte deigen over på bakepapiret, den var ikke helt lett å ha med å gjøre da:p Men etter etterhevinga ble den god som gull! Gleder meg til å smake.
SvarSlettfantastisk god foccacia, virkelig VERDENS BESTE! Takk for oppskrift
SvarSlettDenne oppskriften så fantastisk ut, den må jeg prøve! Hvordan går det å fryse dette brødet? Jeg skal nemlig lage tapas til 30 snart, og jo mindre jeg trenger å gjøre samme dag, jo bedre :) Tusen takk for oppskrift!
SvarSlettHei Victoria!
SvarSlettJeg har alltid laget den samme dag, og den har blitt spist opp samme dag eller dagen etter. Men jeg vil jo tro at det går bra å fryse den...
No har jeg brukt oppskriften din og laget nydelig Foccacia .....kjempe godt , den oppskriften her kommer til å bli brukt ofte :)))
SvarSlettTusen takk for oppskriften
Er så spent - jeg har min til heving nå=)
SvarSlettSkal prøves i kveld :) Ser innmari god ut!
SvarSlettJeg lagde din foccacia til tapas-bursdagen min på fredag og fikk kjempeskryt! Disse var jo helt fantastiske, og til og med JEG klarte å lage den uten å ødelegge noe! Denne skal jeg huske, altså, tusen takk :)
SvarSlettJeg har testet oppskriften i helgen og er VELDIG fornøyd, kjempegod focaccia ;-) Takk!
SvarSlettTestet denne idag, og den ble utrooooolig god!!
SvarSlettAnbefales på det sterkeste!!!
Kom fra Italie med pesto, skinke, vin og gode oster og prøvde denne oppskriften. Du snakker om god match. Absolutt og anbefale, nydelig. Takk!
SvarSlettGooglet foccacia og dette var den første oppskriften som kom opp.
SvarSlettJeg testet den og den smakte himmelsk :) Nå skal jeg lage den igjen...mmmm!
Hilsen Jeanette
Nå er focacciaen til steking, lukter kjempegodt! Men et spørsmål: hvordan "oppfører" oljen seg etter du har satt den i ovnen, når du lager dette? Med meg ble det alt for mye olje..det rant over pannen og trakk ikke helt inn i brødet. Er det noe jeg gjør feil, eller er det slik det skal være? Uansett, takk for oppskrift!
SvarSlettFANTASTISK GODT BRØD! Min andre gong å lage etter denne oppskrifta, og det anbefalast på det sterkaste! Den fall i smak med både store og små her i huset. Hadde heldigvis bokmerka nettsida, så eg fann igjen oppskrifta. No er den komen inn i permen:-) Foccaciaen står no i omnen, på kjøkkenbenken står ferdig lasagne frå denne oppskrifta http://www.fullthus.com/blogg/hjemmelaget-lasagne/ - også å anbefale. NO GLED VI OSS TIL LAURDAGSKOS:-))))
SvarSlettVeldig, veldig godt! Lagde en egenkomponert "folkelig" variant av den også, i anledning barnebursdagen til min sønn, med biter av røkt kjøttpølse og gul paprika, og den ble svært populær blandt både liten og stor :)
SvarSlettDette har blitt favoritten min! Den er så sinnsykt god! Beste noensinne :) Har en til heving her nå, skal kose meg med den i hele kveld mens mannen er ute med kompiser! Tusen takk for en herlig oppskrift!
SvarSlettHilsen Tone
nydelig oppskrift! Denne blir min faste focaccia framover!! Lagt link til siden din på bloggen min!
SvarSlettFant frem til siden din i søket etter verdens beste focaccia; og dét var den! :)
SvarSlettTakk for at du deler denne utrolig gode oppskriften!
Jeg brukte siktet spelt istedet for hvetemel, og den ble like pen å se på, god i konsistensen og nydelig på smak allikevel. Gleder meg til å bli mer kjent med din flotte blogg! Ha den beste dagen!
Hei. Har lagt ut denne oppskriften på min nettside uten å spørre eller vise til hvor den er tatt fra. Beklager virkelig det. Er klar over at det ikke er lov men glemte det i farta. Håper det er greit at den ligger der, skal linke til deg og vise hvor den er hentet fra med det samme. Takk for påminnelsen.
SvarSlettTONESTINGELING
Hei!
SvarSlettTusen takk for at du deler oppskriften på verdens beste focaccia, for det er den virkelig!!! Skal lage den til et selskap med ca.100 gjester snart, og i den forbindelse lurte eg på om du har noke erfaring med å fryse den? har laget den mange ganger før, men har alltid blitt spist opp før den har hatt behov for fryser :)
Hei Bjørg! Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Her har den blitt spist opp samme dag eller dagen etter, så jeg har aldri hatt behov for å fryse den. Men jeg vil jo tro at det går bra.
SvarSlettPrøvde meg på denne oppskriften igår, ble utrolig godt!! Men eneste problemet jeg hadde var at oljeblandingen var alt for mye, og det rant ned i formen og ut på sidene. I tillegg var brødet fulldekket. Så kunne godt hatt mindre olje. Men ellers en utrolig bra oppskrift!
SvarSlettNamnam :D Denne må prøves :D
SvarSlettFantastisk god focaccia, virkelig VERDENS BESTE! Takk for oppskrift
SvarSlettHar laget den mange ganger, alle synes den er urolig god, og enkel og lage.
Karina :-)
Jeg stiller meg i rekken av gode tilbakemeldinger og takker så mye.
SvarSlettLaget den i går, med tidspress og dermed litt mindre tid til heving men den ble kjempebra. Halverte oppskriften siden formen min er liten og vi bare var to til bords.
Må nesten si tusen takk for denne oppskriften nå! Det er sjette gangen jeg baker den i kveld og det er like himmelsk hver gang! =)
SvarSlettGooglet Foccacia og havnet på bloggen din. Har lagd mange varianter før, men denne var bare helt fantastisk! Håper den holder seg i frossen tilstand også... :)
SvarSlettTakker for god og enkel oppskrift!!! Er spent på resultatet, måtte improvisere litt, men grunntanken er din ;-)
SvarSlettI dag skal jeg lage dette brødet for fjerde gang. Det er en kjempe god oppskrift!! Takk :)
SvarSlettKjempegod oppskrift! Beste foccacia jeg har smakt. Og den holder godt til frysing også, er kjempegod å tine i ovnen:)
SvarSlettFalt for denne oppskriften og har prøvd den to ganger allerede. Men begge gangene har den blitt skikkelig klissete. Gjør jeg noe galt med hevinga eller skal jeg bare steke den litt lengre?
SvarSlettKjempe godt foccacia brød! Jeg har i mangel på tørrgjær laget det med en pakke fersk gjær. Blir veldig godt da også:)
SvarSlettDette er den eneste foccacia-oppskriften jeg har prøvd, og resultatet ble så bra, at jeg har ikke hatt behov for å prøve flere. Tusen takk, Stine! Kjempegod oppskrift!
SvarSlettHei Marielle!
SvarSlettHvis du mener det er deigete, bør du nok steke det litt ekstra. Men hvis det er klissete av olje, kan du jo prøve å redusere oljemengden litt.
Focacciaen blir ganske klissete når jeg lager det også, men det syns jeg bare er godt :)
Kan denne frysest ?
SvarSlettOg til deg som laga pasta salat kva hadde du i din? :)
Hei!
SvarSlettJeg har aldri fryst brødet, men Anonym over her skriver: "Og den holder godt til frysing også, er kjempegod å tine i ovnen:)"
Her har du to pastasalater:
Kremet pastasalat med kylling og feta
Pastasalat med kylling
Hei!
SvarSlettVi var på bursdagslag på Sundvollen Hotell i Hole kommune - og fikk servert dette brødet til forretten... FANTASTISK godt - og jeg har googlet for å finne oppskrift - og din appelerer mest - så nå skal jeg prøve å bake det i dag!
Gleder meg til å smake! :)
Hilsen Silja
Hei.
SvarSlettDenne oppskriften er SÅÅ god!!Har brukt den tre ganger allerede. Skal ha gjester ikveld og måtte inn og finne frem denne oppskriften nå som jeg skal lage foccatia. :):)
Hei!
SvarSlettJeg prøvde ut oppskriften din for første gang til 30-årslaget mitt for et par år siden - og du verden, for en hit det ble! :)
Oppi bakehysteriet presterte jeg imidlertid å lese oppskriften feil og helte oljeblandingen på før siste heving. *ler* Det funket likevel kjempebra, og brødet ble så saftig som det kunne få blitt! Gjestene småspiste dermed foccacia utover hele kvelden. :)
Så tusen takk for oppskriften! :)
Takker for oppskriften, men min deig ble veldig flytendene. Brukte 9 dl vann som anbefalt og 1kb mel. Veldig flytende. Eller meget bra oppskrift.
SvarSlettDenne var kjempegod!!! Skal lage den igjen i dag :-)
SvarSlettLagde denne idag, min første foccacia! Ble kjempegod :) takk!!
SvarSlettPrøvde denne idag, min første foccacia! Ble kjempegod :) Takk!
SvarSlettLaget dette mange ganger nå. Kjempe godt :)
SvarSlettDette smaker bare helt nydelig :)
SvarSlettGreit jeg deler oppskriften på bloggen min ? :)
Dete er bare verdens beste foccasia - jeg har fulgt din oppskrift i flere år og alle som smaker den..på jobb, i klubb og andre festlige anledninger sier d samme: De har aldri smakt så god foccasia før! Jeg putter i biter av fetaost også - det er kjempedilig , pluss svarte oliven..nammm!
SvarSlettHilsen Sølvi
Hei. Prøvde denne oppskriften i dag, og det ble nydelig! Tusen takk for at du delte :)
SvarSlettHar bare et lite spm: Hvor mye salt og chilipulver bruker du i deigen? Må ha inn alt med teskje jeg, skjønner du. Jeg tok vel ca. 1 ts salt, og kanskje 1/4 ts chilipulver. Det ble godt, men kanskje det blir ennå bedre med andre mengder.
Hei,
SvarSlettTakk for meget bra oppskrift. Fulgte den slavisk i helgen til stor glede for mine venner som syntes den var fantastisk.
/Morten
Pleier ikke å kommentere men må bare si at jeg har lagd dette brødet mange ganger nå og for alltid like mange kommentarer på hvor godt det er! Tusen takk for at du delte oppskriften :-)
SvarSlettDu mener en pose tørrgjær og ikke en pakke håper jeg? :) Har lett etter en ny oppskrift jeg skal prøve, og lurer på om jeg kanskje skal prøve din :). Supert at du deler, og veldig mange som har kommet med positive kommentarer her :D.
SvarSlettFantastisk god oppskrift!! :) tusen takk!! Laget den igår å d va stor suksess!
SvarSlettLaget den igår å den va fantastisk god!! Tusen takk :)
SvarSlettDette brødet har jeg bakt i dag! Stor suksess, fantastisk godt og nå min favorittoppskrift på foccacia!
SvarSlettOppskriften din ser kjempegod ut :) står til heving nå :) Tusentakk for deling av oppskrift :)
SvarSlettHa en riktig god helg :)
Jeg lagde dette Foccaciabrødet til mine foreldres 60-årslag. Ville bare si at jeg fikk så mye skryt for brødet!! En veldig god oppskrift!! Herlig med soltørkede tomater i!:)
SvarSlettMen neste gang må jeg steke det i 20-30 min da det var nesten rått i midten. Jeg stekte det da litt til, ferdig oppskåret, og det blei godt å sprøtt i kantene! Brødet hevet veldig mye og blei godt og luftig!
Tusen takk for en kjempegod oppskrift!!
Hilsen fra nok en strålende fornøyd leser! Fantastisk brød :-) laget den i dag:-)
SvarSlettEtter å ha servert denne foccacciaen, framstår eg som ein bakarmeister i øvre skiktet. Folk som får den servert vert i ekstase. Mange takk for oppskrifta!
SvarSlettHei,
SvarSlettDette Foccacia brødet er helt fantastisk :)
Ser at du har fått en del spørsmål ang. om det går an å fryse Foccaciaen, svaret er JA :)
1. Ikke stek det helt ferdig.
2. Del det i f.eks i 4 like stykker.
3. Tine dem gjerne før man varme opp, 200 gr med varmluft / over og under varme. Da smaker dem som nybakt ;) NAM NAM
Har prøvd en rekke oppskrifter men denne er uten tvil den beste jeg har prøvd. Tar biter rett fra fryseren, tiner litt i micro og 2 min. i ovnen. Blir som nystekt igjen !!
SvarSlettHIMMELSK !!!
SvarSlettHIMMELSK !!!
SvarSlettDet var dritt god , skal lage denne igjen om tre dager ;-) tusen takk for oppskriften :-)
SvarSlettHei! Denne oppskriften har jeg fulgt i flere år nå, supergod og veldig enkel! Må holde meg mest mulig unna hvete, og laget den idag på spelt, halv oppskrift med 200g sanmalt spelt og 300 fint spelt, hadde tenkt å blande inn havre i det fine, men siden jeg fant sanmalt på butikken så ble det det. Ble igjen veldig godt, men litt tørrere enn vanlig. Glemte den dog litt ut også, så kan ha støtt litt for lenge i ovnen. Pleier også å bruke mindre olje på toppen, og blir digg uansett :) Så tusen takk!
SvarSlettFant idag ut at du bor i Kristiansand pga boligsalgsannonsen din, og det viste jeg ikke :) Bor på Lund selv :)
Johanne :)
Kan man lage den ferdig en dag i før den skal serveres?
SvarSlettJa, den kan det, men jeg syns ikke den blir så god da. Gjelper kanskje viss du varmer den litt før servering.
SvarSlettHei!
SvarSlettJeg lurer på hvor stor panne du bruker til denne oppskriften? :) Skal prøve meg på den snart!
@Samantha: Jeg bruker ei stor langpanne
SvarSlettStor langpanne som den som hører til ovnen? eller den som er hakket mindre? 😊 inn med teskje 🙈
SlettJeg bruker den som hører til ovnen :-)
SvarSlettHei. Eg blanda saltet i oljeblandinga. Det som liksom skal strøast på toppen. Har det noe å si? Må eg lage ny blanding?
SvarSlettHei. Eg hadde saltet i oljeblandinga. Det som skal strøast på toppen. Går det greitt eller må eg lage ny?
SvarSlett@Anne Jeg hadde bare brukt den. Hva gjorde du? Og ble det bra?
SvarSlettHei. Tusen takk for oppskrift. Kjempe spent på denne foccaciaen - har lagd deigen nå, men lurer på om den kan bli stående lenge i langpannen med oljen over ( feks et par timer) før den stekes?
SvarSlettGleder meg til å servere den senere idag :-)
@Anonym: Håper at resultatet ble bra :-) Jeg ville venta med å helle over oljeblanding til rett før steking.
SvarSlettMen jeg hadde heller laga foccaciaen ferdig på forhånd, og latt den stå på benken til den skulle spises.
Har du prøvd å kaldheve deigen? Har laget denne focacciaen mange ganger og er en absolutt favoritt! Det eneste problemet er at det krever god tid. Skal lage focaccia til konfirmasjon i morgen, så tenker å prøve ut kaldheving 😊
SvarSlett@Anonym: Beklager at jeg ikke har svart deg, men jeg har vært bortreist. Denne tar lang tid å lage ja. Kaldheving har jeg aldri prøvd, verken med denne eller andre oppskrifter, så kan dessverre ikke gi deg noen tips. Om du prøvde, del gjerne resultatet med meg :-) Håper dere hadde en fin konfirmasjon!
SvarSlettGikk over all forventning👍 anbefaler det til alle som ikke har tid å lage den samme dag! Hadde deigen i langpanne og satt den i kjøleskapet over natten. Tok den ut i romtemperatur i ca 1 time før jeg hadde på oljeblandingen og lot den stå en halvtime til før steking. Focacciaen ble høy og like smakfull som til vanlig 😊
SvarSlett@Anonym: Så bra!! Da skal jeg prøvde det selv en gang :-)
SlettDenne foccacia er absolutt den beste jeg har prøvd!! tommel opp og takk for oppskrift!!
SvarSlettHar laget denne foccaciaen mange ganger nå, og får alltid fantastiske tilbakemeldinger fra gjester på denne. Tusen takk for du deler denne oppskriften!
SvarSlettMvh
Jarle
takk for oppskrifta. har brukt den i flere år. god respons på resultatet. men bare så synd at brødet forsvinner så fort...
SvarSlettDu mener en pose tørrgjær og ikke en pakke håper jeg? :) Har lett etter en ny oppskrift jeg skal prøve, og lurer på om jeg kanskje skal prøve din :). Supert at du deler, og veldig mange som har kommet med positive kommentarer her :D.
SvarSlettJa, en pose 😊 Håper du blir fornøyd med resultater.
SlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SlettBruker du varmluft? :-)
SvarSlettNei, over- og undervarne
SlettHei. Hevde i 30 minutter i første omgang. Fulgte resten av heveprosessen som den sto. Hadde også på skivet oliven og små biter av feta! Ble fantastisk luftig og godt! Takk for god oppskrift!!
SvarSlett