mandag 14. desember 2009

Gladkjøkkenet

Gladkjøkkenet

På fredag hadde vi julebord med jobb. Litt annerledes i år, men veldig morsomt! Vi var på Gladkjøkkenet på Hotel Norge i Kristiansand. Der laga vi en tre-retters middag helt selv, bare med litt veiledning fra kjøkkensjef Charlotte. Det var kjempe gøy og sosialt, og alle var veldig imponert over hvor flott og god mat vi hadde klart å lage.

Gladkjøkkenet passer til bursdag, vennefest, julebord eller en litt annerledes kveld på byen. Du kan lære å lage maten selv, eller la servitører og kokker "styre showet".

Til dere som bor i nærheten, vil jeg absolutt anbefale dere å prøve dette.

Brosjyre for Gladkjøkkenet
Link til nettsiden

5 kommentarer:

 1. Det hørtes kjempekoselig ut.
  Kan enke meg det smakte godt.
  Ønsker deg en god tirsdag :)

  SvarSlett
 2. For en artig og anderledes måte å samles til julebord! Noe slikt kunne jeg også tenkt meg å prøve... Synd jeg bor så langt unna;)

  Håper du har hatt en fin kveld,
  klem, I

  SvarSlett
 3. Så gøy!
  Uforglemmelig.
  Det er jeg sikker på. :)

  SvarSlett
 4. Det hørtes koselig ut. Her var det mange fine bilder nedover i bloggen din. Flotte julelys, dikt og selvlagde dekorasjoner, særlig artig den du fant ute i naturen. Du er kreativ! :) Kos deg videre i adventstiden.. og ja.. jeg skulle også laget ny header.. Gratulerer med ny header, den er flott! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Ja, slik er kjempeartig. Vi gjorde slik med jobben en gang - Bølgen & Moi på Høvik - det var en kjempeopplevelse og så får man teambuilding i samme slengen.
  Ha en fin fin dag i Sør.. jeg "sitter" og venter på de minus 20 gradene som er meldt jeg...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...