Selv om man ikke skal dekke et bugnende bord til mange, så kan man jo allikevel kose seg med en god påskefrokost. Så her er det pynta med påskeliljer godt pålegg på brødskiva og kaffe i den gule mummikoppen :-)
Her er en variasjon på eggerøre og røkelaks, nemlig eggesalat og pepperlaks. Laks er så godt! Det var tilbud på laks rett før påske, men jeg skulle visst kjøpt flere pakker, for denne varer ikke lenge... Eggesalaten lager jeg selv, og oppskriften er enkel:
Kok egg, avkjøl og hakk. Bland i finkuttet purre og paprika, og ønsket mengde majones. Smak til med salt og pepper. La gjerne stå kaldt litt før servering.
Hvis du vil gjøre eggesalaten magrere, kan du erstatte noe av majonesen med mager kesam.
Hei:)
SvarSlettsåg veldig godt ut
takk for du delte oppskriften
ønsker deg en fin påske
klem Eli:)
Nam nam :) Den eggesalaten må jeg prøve og enig, laks er kjempegodt.
SvarSlettVelkommen som følger hos meg- koselig :) Legger meg til her hos deg også.
Ønsker deg fine Påske dager
Klemmer Monica
Eggesalat er kjempegod! God påske.🐣
SvarSlett