søndag 29. mars 2015

Påskefrokost


 
Selv om man ikke skal dekke et bugnende bord til mange, så kan man jo allikevel kose seg med en god påskefrokost. Så her er det pynta med påskeliljer godt pålegg på brødskiva og kaffe i den gule mummikoppen :-)

Her er en variasjon på eggerøre og røkelaks, nemlig eggesalat og pepperlaks. Laks er så godt! Det var tilbud på laks rett før påske, men jeg skulle visst kjøpt flere pakker, for denne varer ikke lenge... lager jeg selv, og oppskriften er enkel:

Kok egg, avkjøl og hakk. Bland i finkuttet purre og paprika, og ønsket mengde majones. Smak til med salt og pepper. La gjerne stå kaldt litt før servering.
Hvis du vil gjøre eggesalaten magrere, kan du erstatte noe av majonesen med mager kesam.



3 kommentarer:

  1. Hei:)
    såg veldig godt ut
    takk for du delte oppskriften
    ønsker deg en fin påske
    klem Eli:)

    SvarSlett
  2. Nam nam :) Den eggesalaten må jeg prøve og enig, laks er kjempegodt.

    Velkommen som følger hos meg- koselig :) Legger meg til her hos deg også.

    Ønsker deg fine Påske dager

    Klemmer Monica

    SvarSlett
  3. Eggesalat er kjempegod! God påske.🐣

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...