torsdag 9. oktober 2014

Min leilighet - før og nå


Nå er det en evighet siden det har vært aktivitet her på bloggen min. Jeg kan ikke love at det vil skje mye her framover heller, men jeg har lyst å begynne å blogge litt igjen.

I det siste har det vært vasking, rydding og maling som har opptatt tida mi. Grunnen er at jeg for to uker siden tok en leilighet på forkjøpsrett, så da var det bare å hive seg rundt og gjøre klar min leilighet for salg.

På bildet over ser dere spisekroken på kjøkkenet mitt. Kjøkkeninnredningen er fra blokka var ny, men jeg syns den ble fin etter at jeg malte den i fargen marakkesh.
Nå skal dere få se noen før-og-nå-bilder. Før-bildene er fra prospektet da jeg kjøpte leiligheten i 2006, nå-bildene er tatt til prospektet som er laget for salget nå.

 
Stua er lik som da jeg flytta inn, men balkongen er helt forandret. Tidligere var det en bittliten balkong som man så vidt fikk plass til en stol på. Nå har jeg en stor innglasset balkong. En lun, solrik og deilig plass både vår, sommer og høst.

 
På soverommet har jeg heller ikke gjort noe, men på kjøkkenet har jeg bytta ut den limegrønne fargen på innredningen med en mer nøytral farge. Fargen heter Marakkesh og jeg syns den ble kjempefin på kjøkkenet.
 
 
På badet har det skjedd mye. Der var det et iskaldt malt betonggulv, malt tapet på veggene, et slitent badekar og en stor gammel varmtvannstank på veggen. Badet er renovert med fliser på vegger og gulv, det er lagt varmekabler, ny varmtvannstank er montert på kjøkkenet, og det er satt inn vaskemaskin, dusj, ny vask med skap, og vegghengt toalett. Badet er ikke stort, kun ca 3,5 kvm, men det er praktisk og fint, med plass til det jeg trenger, så jeg er veldig fornøyd.

(Hvis du vil se mer informasjon og flere bilder, så finner du det på Finn.no (kode: 52428374))

1 kommentar:

 1. Så koselig å få en liten oppdatering hos deg.
  Godt at det er bra med deg og du driver på.
  Jeg kunne veldig godt tenke meg et slikt kjøkken
  som du har i den leiligheten.
  Syns de er så fine.
  Lykke til med salget og flytting
  Ha ei velsignet god helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen :-)

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...