Jeg liker å prøve nye ting, og i dag ble det en ny vri på pizzaen. Sunn, god og mettende.
Jeg kjøpte ferdig pizzabunn, men valgte fullkorn.
Pizzafyll:
400 g karbonadedeig
6 champignoner i skiver
1 gul løk
1/2 squash i små terninger
1 stor raspa gulrot
1 stilk stangselleri i småbiter
1 stor chili
1 kinesisk hvitløk
1 boks hakka tomater
6 cherrytomater i biter
2 never fersk spinat
Stek kjøttdeig, fres grønnsakene, bland sammen med tomater og spinat og la det koke til det meste av væska er fordampet. Smak til med salt og evnt annet krydder.
Legg på fyllet utover pizzaen og fordel 1 boks cottage cheese oppå. (Klem ut vannet, så ikke pizzaen blir for våt)
Topping:
3 champignoner i skiver
1 kinesisk hvitløk
1 vårløk
1 liten paprika
Noen buketter brokkoli
Revet parmasan
Stek i ca 20 min i 220 grader, og nyt en sunn og god fredagspizza!
Ja den kan jeg godt tenke emg smakte herlig.
SvarSlettJeg liker masse grønsaker på pizza, men det er litt vasnkelig å få
resten av familien med på den vrien.
Det hender jeg lager ei stripe til meg med litt ekstra grønsaker på,
men det er sjelden jeg steker de først.
Må nok prøve det en gang.
Her er det jobbhelg. Ønsker deg ei velsignet god helg :)